Pečica Pop Speed oven Giorik

Dimenzije: 430x672x513 mm

Volumen, teža Bruto/neto: 0,12 m3, 52/43 kg

VAC 230V 1N 50/60Hz 3,3kW

Priključna moč: 3 kW

Dimenzije komore: 360x360x175 mm

 

Povpraševanje
Kategoriji

Opis

Pop Speed oven omogoča pripravo toplih sendvičev, toastov, pic, tortilj itd, do 4 kose naenkrat, v manj ko 2,5 minutah. Funkcija nadzorovanje pare v kombinaciji s tehnologijo “udara zraka” omogoča uporabniku kuhanje, segrevanje in regeneracijo hitre hrane v rekordnem času z odličnimi rezultati. Znotraj pripravljenega izdelka doseže idealno temperaturo 65 C, zunanjost pa ostane sveža in hrustljava, pri čemer se izognete “gumijasti teksturi” kot pri mikrovalovni pečici.

SAMO PRIKLJUČI IN KUHAJ/PECI:

Zahvaljujoč vgrajenemu rezervoarju za vodo lahko Pop postavite kamorkoli, saj ga ni potrebno priklopiti na vodovod. Za priklop potrebujete samo električno vtičnico. 3L rezervoar za vodo omogoča cca 400 kuhalnih ciklov, odvisno od recepta.

HITRA PRIPRAVA:

Zahvaljujoč prisotnosti vlage lahko Pop kuha ali segreje v povprečnem času 2 min in 30 s. S kombinacijo kovekcijskega kuhanja z vnosom majhne količine vlage v komoro, ta hitra pečica zagotavlja hrustljavost in karamelizacijo izdelkov.

ENOSTAVNA UPORABA:

Enostavna uporaba, 7 palični zaslon na dotik uporabniku omogoča izbiro med vnaprej nastavljenimi recepti ali ustvarjanje novih in njihovo shranjevanje. 2/3 GN pladenj, ki je skladen z normativi za stik z živili, uporabniku omogoča, da hrano položi neposredno na pladenj, pri čemer se izogne uporabi kakršnegakoli papirja. Pladenj in vse druge notranje komponente so odstranljive za enostavno čiščenje.