DIHR LP-Pomivalni stroj za črno posodo

 

Povpraševanje

Opis

Tehnologija linije LP vas bo na enostaven in intuitiven način vodila skozi funkcije vašega pomivalnega stroja neposredno z nadzorne plošče. Barvni zaslon TFT (LP2S / LP3S / LP4S8 Plus) olajša prikaz delovnih temperatur in nastavljenih ciklov pomivanja, oboje pa je enostavno spremeniti. Z novim motoriziranim ventilom na LP2S, LP3S in LP4S8 Plus, skupaj z možnostjo načrtovanja začetka cikla, smo močno olajšali uporabo in vzdrževanje teh modelov.
Dvostopenjski sistem samodiagnoze, ki ga ima tudi LP1 S8 Plus, vam omogoča zelo natančno odkrivanje katere koli nepravilnosti.
Poleg tega optimiziran sistem izpiranja Optimal Rinse, dodatna funkcija varčevanja z energijo, visoka zmogljivost in visoka kakovost naših materialov, konkurenčnost in vsestranskost naše ponudbe v seriji LP dosegajo ravni, ki jih je težko najti na trgu.

SISTEM PLUS

Cikel splakovanja je stabiliziran pri temperaturi 85 °C in poteka pri konstantnem tlaku zahvaljujoč atmosferskemu grelcu, ki pri splakovanju preprečuje dodajanje sveže vode iz omrežja.

Poleg tega sistem PLUS zagotavlja boljši nadzor in pravilen odmerek sredstva za izpiranje pri vsakem ciklu.