DIHR tračni in košarni pomivalni stroji

Havbni oz. pokrovni pomivalni stroji Dihr so odlični za velike objekte – hotele, restavracije, šole, bolnišnice, …

Havbni pomivalni stroji omogočajo linearno pomivanje posode na udobni delovni višini, s podporo predpralne mize in izhoda za košaro. S tem se doseže popolnoma usklajen proces pomivanja. Pokrovna havba oz. napa se dvigne, vstavi se nova košara, nato se havba spusti, medtem ko stroj opravlja svoje delo.

Povpraševanje

Opis

POMIVALNI STROJI ZA GOSTINSTVO IN ŽIVILSKO INDUSTRIJO

Linija kompaktnih pomivalnih strojev RX je bila zasnovana tako, da zadovolji potrebe srednje velikih in majhnih restavracij. Ti stroji združujejo kompaktne dimenzije z visoko zmogljivostjo. Predstavljamo novo linijo z elektromehansko ploščo za izboljšanje uporabnosti.

RX

OD MAJHNIH DO VELIKIH TRAČNIH POMIVALNIH STROJEV

Od linije pomivalnih strojev RX COMPACT, zasnovane za zadovoljevanje povpraševanja majhnih in srednjih restavracij, do večjih RX EVO in velikih RX PRO ali RX OPTIMA za težje delovne obremenitve, DIHR predstavlja linijo RX pomivalnih strojev – vrsto modelov z dodatki, s katerimi ponuja rešitve po meri za vse potrebe strank. Ti inovativni pomivalni stroji združujejo kompaktne dimenzije, učinkovitost, prijaznost do okolja, prilagodljivost in visoko zmogljivost.

VX

IZJEMNI REZULTATI Z NIZKIMI TEKOČIMI STROŠKI

Modeli VX so zasnovani za pranje velike količine zabojev in posod vseh vrst. Predstavljajo idealno rešitev za pekarne, slaščičarne in za splošno živilsko industrijo, ki zahteva nemoten pretok čiste posode. Zahvaljujoč vsem razpoložljivim različicam in možnosti osebnih konfiguracij je mogoče odstraniti kakršno koli umazanijo. Na voljo je več možnosti, ki zagotavljajo najboljše prileganje v območju pomivanja in zmanjšajo potrebo po naporih in delu. Linija VX je zasnovana tako, da predvsem v pekarskem sektorju zagotavlja osupljive rezultate ob nizkih tekočih stroških, kar omogoča izjemne prihranke pri vsakem vidiku uporabe naprave. Ponudba je sestavljena iz 9 modelov, ki so primerni za splošno živilsko industrijo, kjer je vsak dan potrebno očistiti in razkužiti veliko število zabojev. Vsestranskost v kombinaciji z enostavnim upravljanjem in absolutno čistočo v skladu z najstrožjimi higienskimi predpisi je ena najvidnejših prednosti te linije.